Τραγανός μπακαλιάρος φούρνου | Nutrition Home

Υλικά για 3 μερίδες:
- 100γρ αλεύρι
- Κουρκουμάς, ρίγανη, πιπέρι για το κουρκούτι
- 200γρ μπύρα χωρίς αλκοόλ
- 100γρ φρυγανιά ή πάνκο
- Πάπρικα, κουρκουμά για την φρυγανιά
- 800-900γρ μπακαλιάρος σε ρολό
Εκτέλεση:
- Σε βαθύ πιάτο αναμειγνύουμε το αλεύρι με τον κουρκουμά, το πιπέρι και την ρίγανη. Προσθέτουμε την μπύρα και ανακατεύουμε.
- Σε ένα άλλο πιάτο ανακατεύουμε την φρυγανιά με την πάπρικα και τον κουρκουμά.
- Περνάμε τα ρολά μπακαλιάρου (που έχουν ξεπαγώσει) από το κουρκούτι και μετά από την φρυγανιά.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρουμε με ψητές πατάτες ή σκορδαλιά, λεμόνι και συνοδευτική σαλάτα.