Τουρλού με πλιγούρι και πέστο | Nutrition Home

Υλικά για 2 μερίδες:
- 1 κολοκυθάκι
- 1 γλυκοπατάτα
- 1 πιπεριά Φλωρίνης
- 1 κρεμμύδι
- Αλάτι & πιπέρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. πέστο
- Λίγο ζεστό νερό
- 200γρ πλιγούρι μαγειρεμένο (80γρ άβραστο)
- 100γρ φέτα Light
Εκτέλεση:
- Στον κάδο του airfryer ή σε ταψί με λαδόκολλα βάζουμε το κολοκυθάκι, την γλυκοπατάτα, την πιπεριά και το κρεμμύδι κομμένα σε κυβάκια.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20′.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το πέστο με λίγο ζεστό νερό για να αραιωθεί.
- Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το πλιγούρι.
- Ενσωματώνουμε και τα ψητά λαχανικά ανακατεύοντας.
- Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τριμμένη φέτα.