Τορτελίνια αλα κρεμ | Nutrition Home

Υλικά για 1 μερίδα:
- 60γρ στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά
- 30γρ λευκό τυρί τριμμένο Light
- πιπέρι και σκόρδο
- 20γρ πέστο βασιλικού
- 83γρ άβραστα τορτελίνια
Εκτέλεση:
- Βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας τα τορτελίνια.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γιαούρτι, το λευκό τυρί τριμμένο, το πιπέρι, το σκόρδο και το πέστο βασιλικού. Ανακατεύουμε καλά να δέσει η σάλτσα.
- Προσθέτουμε τα τορτελίνια μέσα στην σάλτσα και ανακατεύουμε να πάει παντού η σάλτσα.
- Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.