Σαλάτα με ρεβίθια και φέτα | Nutrition Home

Υλικά για 1 μερίδα:
- 200γρ βρασμένα ρεβίθια
- 1 κούπα ντοματίνια
- 1 πιπεριά
- 5 ελιές
- 60γρ φέτα ή ανθότυρο
- προαιρετικά κρεμμύδι
Για το dressing: - 1 κ.σ.ελαιόλαδο
- 1-2 κ.σ. μηλόξυδο
- Ρίγανη, θυμάρι, αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολπροσθετουμετα βρασμένα ρεβίθια, τα ντοματίνια, την πιπεριά, τις ελιές και την τριμμένη φέτα.
- Ετοιμάζουμε το dressing ανακατεύοντας όλα τα υλικά και το προσθέτουμε στο μπολ ανακατεύοντας καλά.