Ρεβίθια με φέτα στον φούρνο | Nutrition Home

Υλικά για 4 μερίδες:
- 1 κιλό βρασμένα ρεβίθια (~400γρ άβραστα)
- 2 μεγάλα καρότα σε φέτες
- 2 πιπεριές Φλωρίνης σε κυβάκια
- 200γρ ντοματίνια
- 1 κρεμμύδι σε φέτες
- 500γρ σάλτσα ντομάτας
- 200γρ φέτα ή λευκό τυρί Light
- 2 κ.σ.ελαιόλαδο
- Ρίγανη, κάρυ, αλάτι, πιπέρι
- 1 κούπα νερό
Εκτέλεση:
- Σε ένα ταψί βάζουμε τα ρεβίθια, το καρότο, τις πιπεριές, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, την σάλτσα ντομάτας, τα μπαχαρικά και το νερό.
- Ανακατεύουμε, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και από πάνω την τριμμένη φέτα.
- Κλείνουμε με καπάκι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς αέρα μέχρι να πάρει χρώμα η φέτα.