Muffins μήλου χωρίς ζάχαρη | Nutrition Home

Υλικά για 12 μερίδες:
- 50 γρ ελαιόλαδο
- 15 ml υγρή στέβια
- 3 αυγά
- 150 ml γάλα
- 250 γρ αλεύρι
- 10 γρ baking powder
- 1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα
- Κανέλα + αλάτι
- 250 γρ τριμμένα μήλα
- 40 γρ σταφίδες
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την υγρή στέβια, τα αυγά και το γάλα. Ανακατεύουμε καλά.
- Σε ένα δεύτερο μπολ αναμειγνύουμε τα στεγνά υλικά: αλεύρι, baking powder, μαγειρική σόδα, κανέλα και αλάτι. Ανακατεύουμε για να
διαλυθούν πιθανοί σβώλοι. - Ενώνουμε τα στερεά υλικά στα υγρά και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα τριμμένα μήλα και τις σταφίδες και ανακατεύουμε καλά.
- Μοιράζουμε το μείγμα στις θήκες muffins, στις οποίες έχουμε βάλει χαρτάκια από λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 40′.