Μπουκιές παγωμένου γιαουρτιού με μάτσα | Nutrition Home

Υλικά για 8 βραχάκια:
- 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 25 γρ μέλι
- 100 γρ μύρτιλλα
- 150 γρ λευκή κουβερτούρα
- 1 κ.γ. μάτσα σκόνη
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και προσθέτουμε
τα μύρτιλλα. - Σε μία λαδόκολλα μοιράζουμε το μείγμα σε 8 βραχάκια και αφήνουμε
για τουλάχιστον 3 ώρες στην κατάψυξη να παγώσουν καλά. - Παράλληλα λιώνουμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε ½ κ.γ. μάτσα
σκόνη. Ανακατεύουμε καλά. - Περνάμε τις μπουκιές από την σοκολάτα και αφήνουμε ξανά στην
λαδόκολλα μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.