Light Caesar’s | Nutrition Home

Υλικά για 1 μερίδα:
- 1 φιλέτο κοτόπουλο (περίπου 200γρ άψητο)
- 2 κούπες iceberg
- 80 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 30γρ καλαμπόκι
- 30γρ ψωμί για το κρουτόν
- 20γρ παρμεζάνα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. μηλόξυδο
- αλάτι, πιπέρι
- Για το κοτόπουλο: 20 γρ γιαούρτι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- Κάρυ, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Για το κοτόπουλο: μαρινάρουμε το φιλέτο με γιαούρτι, μουστάρδα, κάρυ, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε για 20-25′ στο airfryer ή στο grill.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την μουστάρδα, το μηλόξυδο, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
- Στο μπολ προσθέτουμε το iceberg και ανακατεύουμε καλά με το dressing.
- Προσθέτουμε το καλαμπόκι και το σπιτικό κρουτόν.
- Ολοκληρώνουμε με το ψημένο και φιλεταρισμένο κοτόπουλο.