Κοτόπουλο με πέστο και τριμμένο τυρί | Nutrition Home

Υλικά για 4 μερίδες:
- 800γρ φιλέτο από στήθος κοτόπουλο
- 100γρ πέστο βασιλικού
- 80γρ τριμμένο τυρί 17%
Εκτέλεση:
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες.
- Σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνουμε την μισή ποσότητα πέστο.
- Μοιράζουμε το κοτόπουλο πάνω στο πέστο και απλώνουμε την υπόλοιπη ποσότητα σάλτσας πέστο με ένα πινελο.
- Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20-25′ σε αέρα στον φούρνο.
- Στην συνέχεια πασπαλίζουμε το τριμμένο τυρί και ψήνουμε για άλλα 10′ χωρίς αλουμινόχαρτο.
- Αφαιρούμε από τον φούρνο και σερβίρουμε.