Κορμός σοκολάτας χωρίς ζάχαρη | Nutrition Home

Υλικά για 12-15 μερίδες:
- 450γρ digestive χωρίς ζάχαρη
- 250γρ κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
- 150γρ φυτικό γάλα
- 1 σφηνάκι κονιάκ
Προαιρετικά: - 50γρ φυστίκι Αιγίνης
- 50γρ cranberries
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ βάζουμε την κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη και το φυτικό γάλα. Λιώνουμε σε μπεν μαρί.
- Προσθέτουμε στην σοκολάτα το σφηνάκι κονιάκ.
- Σε ένα δεύτερο μπολ σπάμε σε μεγάλα κομμάτια τα μπισκότα digestive. Προαιρετικά προσθέτουμε τα φυστίκια Αιγίνης και τα cranberries.
- Ενσωματώνουμε το μείγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία λαδόκολλα και σχηματίζουμε έναν κορμό. Τυλίγουμε τις άκρες της λαδόκολλας και αφήνουμε στην
κατάψυξη για 1 ώρα να σφίξει. - Μεριδοποιούμε σε 12 κομμάτια και μπορούμε να τα συντηρήσουμε στο ψυγείο ή την κατάψυξη.