Chicken pasta – Μακαρονάδα με κοτόπουλο | Nutrition Home

Υλικά για 2 μερίδες:
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
- Μπαχαρικά για το κοτόπουλο: σκόρδο σε σκόνη, κάρυ, πάπρικα, πιπέρι, αλάτι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. πελτέ
- 300γρ ντοματίνια
- Μπαχαρικά για την σάλτσα: πάπρικα, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
- 200γρ cottage
- 300γρ μακαρόνια ολικής βρασμένα
- Μαϊντανός για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
- Μαρινάρουμε τα δύο στήθη κοτόπουλου με τα μπαχαρικά του και το ψήνουμε για 25′ στους 190 βαθμούς.
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι και τον πελτέ ντομάτας.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια με λίγο νερό και τα μπαχαρικά της σάλτσας και αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι τα ντοματίνια να μαλακώσουν καλά.
- Συνεχίζουμε με το τυρί cottage και πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ.
- Ενσωματώνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε να πάει παντού η σάλτσα.
- Σερβίρουμε την μακαρονάδα με φιλεταρισμένο το στήθος κοτόπουλο από πάνω. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με μαϊντανό