Αυγά μάτια με σάλτσα πέστο | Nutrition Home
Υλικά για 1 μερίδα:
- 2 αυγά
- 1 κ.γ. σάλτσα πέστο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 φέτα ψωμί ή 2 φρυγανιές
Εκτέλεση:
- Σε τηγάνι που έχει ζεσταθεί βάζουμε την σάλτσα πέστο και την απλώνουμε.
- Προσθέτουμε τα 2 αυγά και αλατοπιπερώνουμε.
- Καλύπτουμε με καπάκι ώστε να μαγειρευτούν πιο γρήγορα και από την πάνω πλευρά.
- Σερβίρουμε με ψωμί ή φρυγανιές.
Διατροφική αξία ανά μερίδα:
Ε:256 kcal, C: 15.3g, P: 15.9g, F: 14.7g