ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Κανελόνια με κιμά κοτόπουλο, καρότο και πιπεριά!
Συνταγή
- 700γρ κιμά κοτόπουλο
- 500ml σάλτσα ντομάτας ( 250 στην γέμιση και 250 από πάνω)
- 2 χρωματιστές πιπεριές
- 2 καρότα
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 πακέτο κανελόνια
- 2 δαφνόφυλλα
- ρίγανη
- θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε τον κιμά σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ασπρίσει
- προσθέτουμε τα λαχανικά, στην σάλτσα και τα μπαχαρικά και τα αφήνουμε να βράσουν για 10-15 λεπτά προσθέτοντας λίγο νερό
- σε ένα μέτριο ταψάκι γεμίζουμε τα κανελόνια, προσθέτουμε νερό και σάλτσα μέχρι να τα σκεπάσουμε και καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο
- μόλις τα κανελόνια μαλακώσουν και απορροφήσουν το περισσότερο νερό αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε να ψήνουν για αλλά 10′