Αλμυρά Breakfast Muffins | Nutrition Home

Υλικά για 12 muffins:
- 3 αυγά
- 150γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 120γρ γάλα 1,5%
- 25γρ ελαιόλαδο
- 150γρ φέτα 12%
- 100γρ πιπεριά Φλωρίνης
- 180γρ αλεσμένη βρώμη
- 15γρ baking powder
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι.
- Προσθέσουμε το γάλα, το ελαιόλαδο, την τριμμένη φέτα, την πιπεριά Φλωρίνης, αλατοπίπερο, ρίγανη, την αλεσμένη βρώμη και το baking powder.
- Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε σε φορμάκια για muffins.
- Ψήνουμε για περίπου 25′ στους 180 βαθμούς σε αέρα.