Σαλάτα με τορτελίνια | Nutrition Home

Υλικά για 2-3 μερίδες:
- 250γρ τορτελίνια (άβραστα)
- 180γρ γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 40γρ πέστο βασιλικού
- 1 κούπα ντοματίνια
- 1 μεγάλο αγγούρι
- 50γρ καλαμπόκι
- 50γρ ελιές σε ροδέλες
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα τορτελίνια, σουρώνουμε και βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε τα υλικά (γιαούρτι, πέστο, ντοματίνια, αγγούρι, καλαμπόκι, ελιές και αλατοπίπερο) και ανακατεύουμε καλά.