Ατομικά Cheesecakes | Nutrition Home

Υλικά για 8 cheesecakes:
- 150γρ μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
- 50γρ λιωμένο βούτυρο
- 250γρ τυρί κρέμα Light
- 100γρ γιαούρτι 2%
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 βανιλίνη
- Λίγο αλάτι
- 1 αυγό
- Σμέουρα, βατόμουρα, φράουλες για την σάλτσα
- 1 κ.σ. μέλι προαιρετικά
Εκτέλεση:
- Στον κάδο του πολυκόφτη προσθέτουμε τα μπισκότα και τα χτυπάμε.
- Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε να γίνει μια υγρή μάζα.
- Μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια σιλικόνης και τα πατάμε με τον πάτο ενός ποτηριού για να ισιώσουν.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς.
- Για την γέμιση τυριού: σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, το μέλι, την βανιλίνη, το αλάτι και το αυγό.
- Μοιράζουμε το μείγμα πάνω στην ψημένη βάση και ψήνουμε για άλλα 20-25′.
- Όσο ψήνονται τα cheesecake ετοιμάζουμε την σάλτσα φρούτων λιώνοντας τα φρούτα με το πιρούνι και προσθέτουμε αν θέλουμε λίγο μέλι.
- Βγάζουμε τα cheesecake από τον φούρνο να κρυώσουν και τα βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξουν.
- Σερβίρουμε με την σάλτσα φρούτου.