Σούπα με καρότο και πιπεριά | Nutrition Home
October 23, 2024
Υλικά για 2 μερίδες:
- 1 μικρή πατάτα
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 μεγάλο καρότο
- 2 κούπες νερό
- Κουρκουμάς, κάρυ, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 2 κ.σ. ωμό ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε την πατάτα, την πιπεριά, το καρότο, το νερό και τα μπαχαρικά.
- Σκεπάζουμε με καπάκι και βράζουμε για περίπου 10′.
- Λιώνουμε με ένα ραβδομπλέντερ μέχρι η σούπα να γίνει βελουτέ.
- Σερβίρουμε την σούπα με στραγγιστό γιαούρτι και ωμό ελαιόλαδο