Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα και λαχανικά | Nutrition Home
Υλικά για 2 μερίδες:
- 2 φιλέτα κοτόπουλο σε κυβάκια
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 κολοκυθάκι
- 250 γρ μανιτάρια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. μέλι
- αλατοπίπερο
- πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
- κάρυ
- λίγο χυμό από 1/2 λεμόνι
Εκτέλεση:
- Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάζουμε το λάδι και το κοτόπουλο και ψήνουμε για 4-5′ λεπτά μέχρι να ροδίσουν όλα τα κομμάτια και από τις 2 πλευρές.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά, το αλατοπίπερο και σκεπάζουμε για 5′ μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να βγάλουν τα υγρά τους.
- Τέλος, προσθέτουμε την μουστάρδα, το μέλι και τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε για άλλα 2-3′ χωρίς καπάκι μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
- Σερβίρουμε με ψωμί ολικής, ρύζι, πλιγούρι ή κινόα.