Απώλεια και διαχείριση βάρους

Στο Nutrition home θα σας καθοδηγήσουμε να χάσετε βάρος υγιεινά και αποτελεσματικά, δίνοντας συμβουλές και οδηγίες για τον τρόπο μαγειρέματος, τους συνδυασμούς των φαγητών, τις ποσότητες που πρέπει να καταναλώνετε. Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια καλύτερη σχέση με την τροφή.

 

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:

Στο πρώτο ραντεβού γίνεται η λήψη του ιατρικού και διατροφικού ιστορικού σου. Μέσω στοχευμένων ερωτήσεων δημιουργώ το “διατροφικό προφίλ” σου και ορίζουμε το βάρος “στόχο” που θέλεις να επιτύχεις. Στη συνέχεια πραγματοποιείται λιπομέτρηση με τον αναλυτή σώματος τελευταίας τεχνολογίας TANITA MC-780, γίνεται αναλυτική επεξήγηση των μετρήσεων, των πραγματικών θρεπτικών και θερμιδικών σου αναγκών και συντάσσεται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου που θα μπορεί να γίνει τρόπος ζωής. Τέλος, θέτουμε ένα ρεαλιστικό στόχο μέχρι την επόμενη συνεδρία.

FOLLOW UP ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ:

Στις επαναληπτικές συνεδρίες συζητάμε την πορεία του προγράμματος, πραγματοποιείται εκ νέου λιπομέρτηση και προσαρμόζουμε το πρόγραμμα στις νέες σου ενεργειακές ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο παρακολουθούμε την πορεία της επίτευξης του προσωπικού σου στόχου και αποτρέπουμε το “κόλλημα” της ζυγαριάς. Η συχνότητα των επαναληπτικών συνεδριών ορίζεται με βάση τις ανάγκες σου.

Αποφύγετε τις εξαντλητικές και αναποτελεσματικές δίαιτες και δράστε διαιτολογικά!

ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ!

Αποκτήστε μια καλύτερη σχέση με την διατροφή!

Skip to content