Τυρόπιτα στην τοστιέρα | Nutrition Home

Υλικά για 1 μερίδα:
- 1 αυγό
- 60γρ γιαούρτι
- 30γρ βρώμη
- 30γρ φέτα light
- πιπέρι και ρίγανη
- Σερβίρουμε με μέλι και σουσάμι
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αυγό, το γιαούρτι, την βρώμη, την φέτα τριμμένη και τα μπαχαρικά.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και τοποθετούμε το μείγμα σε λαδόκολλα κλείνοντας την σε σχήμα φακέλου σε προθερμασμένη τοστιέρα.
- Ψήνουμε για 20′ και σερβίρουμε με μέλι και σουσάμι