Τρουφάκια carrot cake | Nutrition Home

Υλικά για 12 τρουφάκια:
- 100γρ τριμμένο καρότο
- 150γρ μουλιασμένους χουρμάδες Τυνησίας (τους αφήνουμε 10′ σε ζεστό νερό και στραγγίζουμε)
- 50 γρ καρύδια
- 50 γρ τριμμένη καρύδα (25γρ μέσα στο μείγμα και 25γρ για το γαρνίρισμα)
- 30γρ βρώμη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- Κανέλα
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το τριμμένο καρότο, τους μουλιασμένους χουρμάδες, τα καρύδια, το ινδοκάρυδο και την κανέλα. Αλέθουμε καλά.
- Προσθέτουμε το εκχύλισμα βανίλιας, την βρώμη και το αλάτι.
- Πλάθουμε 12 μπαλάκια και τα περνάμε από το ινδοκάρυδο.