Ρεβίθια στον φούρνο με μανιτάρια και φέτα | Nutrition Home
Υλικά για 6 μερίδες:
- 800 γρ νερόβραστα ρεβίθια
- 500 γρ μανιτάρια
- 500 γρ σάλτσα ντομάτας
- 200 γρ φέτα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 πιπεριές κέρατο
- 1 κρεμμύδι
- αλατοπίπερο
- σκόρδο σε σκόνη
- καπνιστή πιπεριά
- πιπέρι καγιέν
- ρίγανη
Εκτέλεση:
- Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε όλα τα υλικά (ρεβίθια, μανιτάρια, σάλτσα ντομάτας, ελαιόλαδο, κρεμμύδι, πιπεριές, μπαχαρικά και από πάνω την φέτα).
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 25′ σε αέρα στους 200 βαθμούς.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 5′.
Διατροφική αξία ανά μερίδα:
Ε:450kcal, C:38.65g, P: 19.2g, F: 25.6g