Μανιταροπιτσάκια | Nutrition Home

Υλικά για 2 μερίδες:
- 200-300γρ μανιτάρια πλευρώτους
- 100γρ τυρί κρέμα Light
- 1/2 πιπεριά Φλωρίνης
- 50γρ μοτσαρέλα τριμμένη
- Σκόνη σκόρδου, πιπέρι και ρίγανη
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και βγάζουμε το κεντρικό κοτσάνι. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
- Ετοιμάζουμε την γέμιση ψιλοκόβοντας την πιπεριά και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε.
- Μοιράζουμε την γέμιση στα μανιτάρια και προσθέτουμε την τριμμένη μοτσαρέλα.
- Ψήνουμε για 15-20′ να λιώσει το τυρί και να μαλακώσουν τα μανιτάρια.