Μακαρονοσαλάτα με πέστο | Nutrition Home
Υλικά για 2 μερίδες:
- 460 γρ βρασμένα ζυμαρικά ολικής
- 170 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 200 γρ ντοματίνια
- 50 γρ καλαμπόκι
- 1-2 κ.σ. τριμμένο τυρί
- 50 γρ πράσινες ελιές
- 2 κ.γ. πέστο
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα μακαρόνια, τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, τις ελιές.
- Σε ένα μικρότερο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την σάλτσα πέστο και το αλατοπίπερο.
- Προσθέτουμε την σάλτσα που φτιάξαμε μαζί με το τριμμένο τυρί.
- Ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε.
Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα:
E: 470 kcal, C: 50g, P: 25g, F: 20g