Μακαρόνια με μπρόκολο και τυρί κρέμα | Nutrition Home
Υλικά για 2 μερίδες:
- 1 μπρόκολο σε τουφίτσες
- 120 γρ τυρί κρέμα Light
- 160 γρ μακαρόνια ωμά
- Αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
- 60 γρ γραβιέρα
Εκτέλεση:
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά μας και κατά το στράγγισμα τους κρατάμε 3 φλιτζάνια από το νερό τους.
- Παράλληλα κόβουμε σε μικρές μπουκίτσες το μπρόκολο και τοποθετούμε στην κατσαρόλα να βράσει μαζί με το νερό που
κρατήσαμε. - Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και λιώνουμε με το πιρούνι τις τουφίτσες όταν μαλακώσουν.
- Συνεχίζουμε βάζοντας το τυρί κρέμα και ανακατεύοντας.
- Ενσωματώνουμε και τα βρασμένα μακαρόνια στην κατσαρόλα με το μπρόκολο.
- Σερβίρουμε τα ζυμαρικά μας με γραβιέρα.