Λαβράκι στον φούρνο | Nutrition Home

Υλικά για 2 μερίδες:
- 2 λαβράκια
- 1 λεμόνι σε φέτες
- Χυμό από 2 λεμόνια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δενδρολίβανο
Εκτέλεση:
- Σε ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετούμε τα λαβράκια και γεμίζουμε το εσωτερικό τους με φέτες λεμόνι.
- Στο ταψί βάζουμε και 2 πατάτες βραστές σε κύβους.
- Πασπαλίζουμε με χυμό λεμόνι, ρίγανη και δενδρολίβανο.
- Ψήνουμε για 25 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.
- Για το dressing: ανακατεύουμε τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Περιχύνουμε το ψάρι, τις πατάτες και την σαλάτα μας με το dressing.