Παγωτό μπανάνα-σοκολάτα | nutrition home
Για 6 παγωτά θα χρειαστείς:
•3 ώριμες μπανάνες
•1 κ.σ φυστικοβούτυρο
•1 κ.σ κακάο
•125γρ σοκολάτα
Εκτέλεση:
•Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις αφήνουμε κατάψυξη για 3 ώρες
•Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τις μπανάνες, λίγο νερό, το φυστικοβούτυρο και τα χτυπάμε
•Στη συνέχεια πρόσθετου το κακάο και λίγο νερό ακόμα αν χρειαστεί και χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιογενές
•Αν οι μπανάνες δεν είναι πολύ ώριμες προσθέτουμε λίγο μέλι
•Χωρίζουμε το μείγμα σε 6 φόρμες παγωτού χτυπώντας τις φόρμες ελαφρώς για να μη δημιουργηθούν κενά και βάζουμε τα ξυλάκια
•Αφήνουμε τα παγωτά στην κατάψυξη τουλάχιστον 4 ώρες και στη συνέχεια να περνάμε με λιωμένη σοκολάτα
•Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη
Καλή όρεξη!